Cautare

692 de rezultate pentru "vanzari teleroane" (3.57 secunde)
Municipalitatea botosaneana si-a propus sa obtina venituri din vanzarea terenurilor aflate in proprietatea privata a municipiului, ocupate de constructii definitive, pentru care se plateste concesiune.
Problema "subiectilor" nostri nu este ca stiu americanii ce fac ei toata ziua de lunga, cine se invarte prin biroul si casa lor, ce amantlacuri se mai rostogolesc in lumea afacerilor politice, de unde sunt banii milionarilor, ce vanzari anterioare s-au produs si ce servicii ii controleaza.
Nici macar pe fiica sa, Ioana, n-a lasat-o sa adune foarte multi bani, decat din vanzari anterioare. Acum, vrea din tot sufletul ca ancheta despre coruptia din vami sa ajunga pana sus de tot.
Sau si-a deschis linia de produs brazilian tot din vanzari anterioare? P.S. Realitatea e ca nici macar nu a fost el cel pe care l-a interpelat cu "mai, animalule" presedintele Iliescu.
"cerneala" sau vanzari de functii, cum facea Geoana. Alegerile se tot apropie, asa ca Puterea si-a fixat tintele umane de la centru, dar si din teritoriu.
Cui sa-i multumesc pentru acest favor? Alexandru Tofan, Membru fondator al Asociatiei Suporterilor Romani Licentiat in Drept, director regional vanzari companie multinationala
Strategie pentru companiile de stat - spunem NU privatizarilor facute pe preturi mici si mari comisioane - sustinem ideea de MANAGEMENT PRIVAT - vrem folosirea banilor din vanzari pentru pachete de actiuni la retehnologizare sau pentru crearea unui Fond social special (Norvegia).
Si draga de Udrea, plus fetele cu vanzari anterioare, fratele Mircea si Basescu insusi.Comunicarea USL nici n-ar trebui sa se oboseasca, au totul de-a gata de la Oana Stancu, Radu Tudor, Adrian Ursu, Oana Stanciulescu si ceilalti jurnalisti de elita.
In ciuda alertei lansata de catre OMS, realitatea a demonstrat ca pandemia a reprezentat mai degraba un excelent instrument de vanzari pentru companiile farmaceutice.
Automobile "Dacia” a inregistrat vanzari ce au globalizat un numar de 38.307 unitati pe segmentul autoturismelor, in crestere cu 29,1 % comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent, in timp ce comenzile pentru autoturismele Daewoo au avansat cu 36,9 %, atingand 20.408 unitati.
Pe piata din Romania, Logan ocupa deja locul al doilea ca vanzari in gama de modele Dacia, totalizand 14.751 unitati vandute dupa numai trei luni de comercializare.
Romanii incep sa prinda si gustul ciocolatei albe, care a mai “prins“ 2 procente la capitolul volum al vanzarilor, avand peste 6%, iar ca valoare de vanzari circa 7%.
Ea si-a inceput activitatea in 1825 si inregistreaza vanzari anuale in jurul a 39 de milioane de perechi. Compania este una puternica de vreme ce, in anul financiar 2003-2004, a inregistrat o cifra de afaceri de 943 de milioane de lire sterline.
In decembrie, au fost consemnate 10.800 de tranzactii de plata in sistemul 3D Secure si un volum de vanzari online de peste 2,1 milioane de dolari, potrivit No-cash.
Casele care se ocupa cu acest gen de vanzari traiesc mai ales din tranzactionarea tablourilor. Acestea sunt cele mai cautate obiecte de arta existente pe piata autohtona de profil.
El a spus ca aceste vanzari au produs un a€žefect de multimea€œ si toata lumea a inceput sa vanda.
Potrivit unui comunicat al GSM Association, respectiva companie de telefoane mobile tinteste vanzari de sase milioane de unitati in perioada aprilie-septembrie.
Asa se explica de ce, pentru anul acesta, sunt estimate vanzari-record de pachete turistice in intreaga lume.
BNR are in vedere si aplicarea unui comision asupra tranzactiilor valutare reprezentand un flux de capital, care genereaza vanzari/cumparari de valuta pentru deschiderea sau inchiderea unor depozite in lei la institutiile de credit din Romania.
Ultima mare privatizare din Romania a fost vanzarea unui pachet majoritar de actiuni la Petrom catre compania austriaca OMV, pentru suma de 1,5 miliarde de dolari, care a avut loc anul trecut, iar pe lista privatizarilor se mai afla alte doua banci si mai multe unitati de distributie a energiei electrice, vanzari care ar putea aduce pana la doua miliarde de euro in urmatorii doi ani.
google-analytics.com